Filofax – De originele lederen organizer, plus meer

filofax

– dat is wat ik dacht. Nadat ik echter mijn Filofax, de originele lederen organizer, had ontvangen, kreeg ik een hele nieuwe waardering voor allerlei soorten organisatoren. Van een week tot een maand – er was veel organisatie die alles op orde moest houden. Het volgende is een recensie van dit geweldige product:

Het eerste dat indruk op me maakte van de Filofax-planner, was hoe gemakkelijk het was om te gebruiken en op te slaan. Er was niets speciaals nodig – het werd geleverd met alles wat ik nodig had. Bovendien was de originele lederen organizer 8.25 x 5.75 “elk jaarplanner met taken en contacten, vullingen, indexen en briefpapier (en zelfs het afdrukken van bladwijzers!), Ook goed georganiseerd.

Deze mooie planner had alle ruimte om aantekeningen te maken en afspraken bij te houden. Er was voldoende ruimte voor mijn bramen (!). Het bevatte een ongedateerde pagina voor elke maand en een “Nota van belangrijke afspraak” met de dag, tijd en plaats voor de afspraak.De maandelijkse “Notitie van belangrijke afspraak” -pagina bevatte zelfs ruimte voor een persoonlijke memo voor mezelf!

De binnenkant van de originele lederen organizer 8.25 x 5.75 “elke jaarplanner met taken en contacten, bijvullen, geïndexeerd en briefpapier was ook goed georganiseerd. Er waren drie afzonderlijke indexpagina’s. Een had dagelijkse afspraken in alfabetische volgorde.

De tweede bevatte een lijst van de activiteiten van de maand. De derde pagina bevatte mijn maandelijkse contactgegevens, inclusief e-mailadressen van al mijn klanten.

Net als de Filofax Plus was de planner gemakkelijk te gebruiken. Ik haalde het gewoon uit de doos, schreef het dagschema in, zette de datums vast en altviool! Ik had al mijn afspraken, aantekeningen en briefpapier altijd bij me. Sommige mensen vinden dit misschien moeilijk, maar voor drukke zakenmensen zoals ik was dit een groot pluspunt.

Net als de Filofax Plus heeft de planner alle ruimte om aantekeningen te maken en je dagelijkse bezigheden te organiseren. Maar het heeft nog meer functies dan het Plus-model. Zo is het vijfde deel van de planner onderverdeeld in categorieën met aparte labels. Dit maakt het gemakkelijk om alles wat u nodig heeft in één sectie te vinden. Daarnaast heeft de planner een checkbox-systeem om je dagelijkse afspraken te organiseren. Hoewel ik mijn afspraakherinneringen soms vergeet, maakt deze functie het gemakkelijk om te onthouden wanneer ik moet worden ingelicht.

Ik raad een Filofax-planner ten zeerste aan als je een student bent of een moeder die thuis werkt en een manier nodig heeft om georganiseerd te blijven. Hoewel het meer kost dan een traditionele planner, wordt het geleverd met veel extra functies die het de extra prijs waard maken. Nu veel mensen tegenwoordig online afspraken kunnen maken, is het nog gemakkelijker om alles op één plek bij te houden.

Neem een ​​kijkje op deze website My Lovely Notebook

Back To Top

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close